Hallo ondernemer,

Je hebt de eerste stap gezet. Gefeliciteerd. Je staat op het punt deel te nemen aan een uniek programma dat jouw performance een enorme boost zal geven.

Hoe komt het dat sommige atleten jarenlang aan de top staan en anderen na één seizoen opbranden? En waarom heeft de een meer succes dan de ander?

Door je op te geven voor het 5x5 programma voor ondernemers leer je de drie invalshoeken die alleen de meest succesvolle mensen combineren. Samen brengen ze de innerlijke balans die leidt tot overzicht, vertrouwen en succes. Binnenkort hebben de meest succesvolle atleten, bestuurders en ondernemers geen geheimen meer voor jou.

In 5 online groepsessies en 5 individuele coachingsessies leer je de drie invalshoeken die deze top-performers inzetten om langdurig succesvol te zijn. Door deze te combineren en te koppelen aan jouw doelen wordt je onverslaanbaar in het toewerken naar jouw doelen, het plezier dat je hieraan beleeft en de rust die je hierbij ervaart. Het resultaat is een manier van werken die bij jou past,  zodat je over 10 jaar nog steeds 'on top of your game' bent.

Hoe ziet het programma eruit:

  • 5 (online) groepsessies van 1.5 uur waarin de theorie van innerlijke balans, performance en doelen stellen wordt behandeld. Tijdens de sessies spar je ook met mede-ondernemers
  • 5 individuele coaching sessies waarin we de theorie op jouw specifieke situatie gaan toepassen

Na het programma kan je zelf verder met de aangeleerde tools om langdurig topprestaties neer te zetten.

Start

Gepland op vrijdag 15 mei om 11:00u. De groepsessies vinden om de week plaats, de coaching sessies worden in overleg ingepland. Verwachte einddatum: 17 juli 2020. We streven ernaar om ook alle coachingsessies binnen drie maanden (online) in te plannen.

Kosten

Het hele programma van 5 online groepsessies en 5 individuele coaching sessies kost €1500,- exclusief btw.

Opgeven

Je kunt je hieronder opgeven voor het 5x5 programma. Het programma zal in het Nederlands worden gefaciliteerd.

Vragen? Stel ze gerust.

Please login

Via deze button kom je bij de betaalomgeving. Bij dit bedrag zit de BTW al inbegrepen.