We gaan aan de slag

Heb je weleens het gevoel dat collega’s meer zouden kunnen bereiken?

Om iets te behalen dat ware voldoening geeft is het noodzakelijk dat we onze talenten maximaal inzetten. In de realiteit lukt dit vaak niet omdat we maar op één manier naar een situatie, onze capaciteiten of een uitdaging kijken. Hiermee zien we niet welke mogelijkheden tot succes en voldoening er nog meer zijn.

De enige manier waarop we dit kunnen doen is door onze rationele, emotionele en activerende kant te combineren. Aan de hand van een model leren deelnemers hoe elke situatie vanuit deze 3 invalshoeken kan worden bekeken. Het resultaat is dat de eigen talenten worden herkent, valkuilen worden vermeden en nieuwe doelen worden gehaald.

Tijdens het programma leren deelnemers niet alleen de theorie achter het herkennen van je talenten maar ook om te gaan met hun valkuilen en beperkende overtuigingen. Ze stellen zich een doel dat behaald kan worden door zwaktes onder ogen te zien en hun sterke kanten in te zetten om deze te overwinnen. Na afloop hebben deelnemers de tools om hun eigen talenten in te zetten voor welk doel dan ook. Het resultaat is dat prestaties worden verbeterd en de mate van voldoening omhoog gaat.

Tijdens de coachingsessies wordt aan een zelfgekozen doelstelling gewerkt. Gekozen doelstellingen liggen onder meer op het gebied van zelfvertrouwen, communicatie, werkgeluk en gezondheid.

 

Wat anderen zeggen:

‘Tobias heeft voor mij open deuren geopend. Hierdoor besefte ik beter waar ik in mijn presentaties op moest focussen.’ Christel de Jong, Gemeente Purmerend

‘HeartRoads komt diep tot mijn kern. Tijdens mijn topsportcarrière heb ik meerdere coaches gehad, het verschil met HeartRoads is dat er hier wordt gewerkt met een vast en herkenbaar model waar je keer op keer op kan terugvallen. Doordat het model makkelijk herkenbaar is, gaat de toepassing in mijn dagelijks leven makkelijker en bereik ik voor mijn gevoel meer rust, overzicht en drive. Ik kan het iedereen dan ook aanbevelen om met dit programma te starten.’ Neal van de Kamer, recordhouder judo, topverkoper bij LinkedIn en ondernemer

 

De agenda

April:

-1e groepsbijeenkomst: Kennismaking met theorie, model en leren herkennen van verschillende invalshoeken (2 April, 15:00u)

-1e coaching sessie: Het formuleren van een doel (in te plannen in overleg)
– Wekelijkse opdrachten
Mei:
– 2e groepsbijeenkomst: Intervisie eerste maand (opdrachten en resultaten), inzoomen op 1e invalshoek (7 mei, 15:00u)
– 2e coachingsessie: Het identificeren van het startpunt (in te plannen in overleg)
– Wekelijkse opdrachten
Juni
– 3e groepsbijeenkomst: Intervisie tweede maand (opdrachten en resultaten), inzoomen op 2e invalshoek (4 Juni, 15:00u)
– 3e coachingsessie: Probleemanalyse (in te plannen in overleg)
– Wekelijkse opdrachten
July
– 4e groepsbijeenkomst: Intervisie 3e maand (opdrachten en resultaten), inzoomen op 3e invalshoek (2 Juli, 15:00u)
– 4e coachingsessie: Inzetten eigen talenten (in te plannen in overleg)
– Wekelijkse opdrachten
Augustus:
– 5e groepsbijeenkomst: Intervisie 4e maand (opdrachten en resultaten) plus inbrengen eigen casuïstiek (13 Augustus, 15:00u)
– 5e coachingsessie: Maken actieplan naar doel (in te plannen naar overleg)
– Wekelijkse opdrachten
September
– 6e groepsbijeenkomst: Intervisie 5e maand, Hoe nu verder; tools en stappenplan (3 September, 15:00u)
– 6e coachingsessie: Integreren nieuwe zienswijzen en ankeren (in te plannen in overleg)

Vul hieronder in of je de aanvraag voor jezelf of voor collega’s doet. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.