Vanmorgen kwam ik door falende techniek (Laptop, externe opslag) niet toe aan de dingen die ik wilde doen. Zo moest ik nog een video editen, een stuk schrijven en stonden er een aantal contactmomenten gepland. Stress alom.
 
Maar externe factoren de schuld geven van je stress of het niet afkrijgen van dingen, dat is geen leiderschap tonen.
 
Door eerst bewustzijn van de situatie te creëren (strategie van de Uil), weer de aandacht op mezelf in in plaats van externe factoren te leggen (strategie van de Walvis) en even een minuut rust te nemen (ook al wilde ik het liefst doorknallen, strategie van de Leeuw) heb ik dit kunnen ombuigen en alsnog alles af kunnen krijgen.
 
Ervaar jij weleens stress en kom je daardoor niet aan alles toe? Lees meer over het persoonlijk-leiderschapsmodel.
Tobias Mol

About Tobias Mol

  • Your cart is empty.
Send Tobias an app