Wanneer we thuiswerken kunnen dingen al snel door elkaar gaan lopen. Even tussendoor sporten, een wasje draaien, geluiden van de buurman die aan het boren is, noem maar op.
 
Ik woon nu twee maanden samen en merkte dat ik door al deze afleidingen niet altijd zo ontspannen en leuk was als ik zou willen zijn.
 
Een van de dingen die mijn vriendin en ik hebben gedaan is noice-cancelling headphones kopen om beter te kunnen focussen (we zitten beiden veel in calls en de buren zijn aan het verbouwen). Daarnaast ben ik persoonlijk tot het inzicht gekomen dat minder, beter doen in plaats veel doen tot meer rust en leukere dagen leidt.
 
Hoe ervaren jullie het thuiswerken?
 
En ja vanmorgen wel gesport en nu nog in sportkleding aan de slag. Het mag wel een beetje door elkaar lopen, zolang de balans maar goed is.
 

Tobias Mol

About Tobias Mol

  • Your cart is empty.
Send Tobias an app