HeartRoads kent drie startpunten voor onze gezamenlijke reis.
Ieder startpunt heeft een eigen lengte, unieke inhoud en een opzichzelfstaand resultaat.
Zit er een smaak voor je bij?

Heart Talks

Beleef de magie van het mankracht model aan de hand van mijn persoonlijke verhaal.

Welke tools hebben mij geholpen om thuis te komen? En hoe ondersteunt mijn reis jou bij het ontdekken van jouw heartroad?

In een inspirerende talk neem ik je mee langs mijn weg, en de tools die mij hebben geholpen om thuis te komen bij mezelf. Resultaat? Veel van jouw uitdagingen zijn universeel, waardoor jij niet alleen, en op eigen voet al je problemen hoeft te tackelen.

Heartcore Questions

Een 1 op 1 gesprek waarbij 1 vraag centraal staat die jou helpt de volgende stap te zetten.

Welke blokkades zie je op dit moment op jouw weg? En welke tools kunnen we inzetten om voorbij te gaan aan de hordes op jouw weg?

In een 1 op 1 gesprek kun je mij een vraag stellen over een onderwerp waar je op dit moment tegenaan loopt. Gezamenlijk kijken we hoe we het Mankracht Model in kunnen zetten om hiermee aan de slag te gaan.

Heartroad Journey

Ontdek wat thuiskomen voor jou betekent, en hoe je deze wereld tot jou thuis kunt maken.

Hoe pas je Zelfbeschikking, Zelfacceptatie en Zelfreflectie toe op een manier die zorgt voor jouw geluk en daarmee het geluk van anderen?

Je leert leven vanuit zelfbewustzijn, voldoening en ontspanning. Hierdoor bevrijd je hogere potentieel en kun je proactief gehoor geven aan jouw missie. Het belangrijkste is leiden van het leven waarvoor jij hier bent.