Vooruit kijken vanuit innerlijke balans
 
De afgelopen periode heb ik meerdere malen de vraag gekregen of de innerlijke-balans cursus van 6 groepsessies en 6 coaching sessies (6×6) uitsluitend InCompany wordt georganiseerd. Nu was dit tot voor kort het geval.
 
Nu is het tijd om hier wat mee te doen; Het 6×6 programma staat vanaf nu open voor deelnemers van verschillende organisaties. Hierdoor kunnen deelnemers niet alleen van het materiaal en de cursus maar ook van elkaar leren. Als organisatie kun je al vanaf 1 persoon deelnemen en medewerkers ondersteunen in het stellen van doelen, handelen vanuit rust en vooruitkijken.
 
Hiermee zet je in op het verhogen van prestaties en betrokkenheid, alsmede het verlagen van stressniveaus, weerstand en onzekerheid. Dit stelt je in staat op de lange termijn prestaties neer te zetten, vanuit een goede gezondheid.
 
De cursusdagen zullen op woensdag en vrijdag zijn, ingepland na de lunch, om de week. De groepsessies duren 1.15 uur. De coachingsessies zijn 1-op-1 en worden apart in overleg ingeroosterd.
 
Wil jij ook deelnemen of iemand opgeven? Let me know. De eerste drie personen die een bericht sturen krijgen 50% korting (3 deelnemers).
 
Tobias Mol

About Tobias Mol

  • Your cart is empty.
Send Tobias an app